De Huizenplanner helpt u graag onbezorgd op weg.

Duidelijkheid en transparantie is hierbij het uitgangspunt

 • Gratis oriëntatie gesprek

  Neem contact met ons op voor een gratis oriëntatie gesprek. Of als u liever terug gebeld wordt, laat dan uw telefoonnummer achter en we bellen u op een tijdstip wat voor u uitkomt!

 • Waarde bepaling

  U heeft een woning op het oog, maar u weet nog niet of dit het huis wordt wat u wilt aankopen. Wat is de juiste aankoopprijs en heeft u een aankoopmakelaar nodig?

  Schakel voor €195 De Huizenplanner in. Wij nemen de woning op en maken foto’s en overleggen daarna met u of u ons als aankoopmakelaar wilt inhuren en/of u een taxatierapport wenst.

  In beide gevallen wordt er €195 verrekend met het normale tarief en betaalt u op deze manier niets extra. Met De Huizenplanner kunt u onbezorgd een woning kopen!

 • Hulp bij aankoop

  Goed nieuws!

  Meestal leveren onze diensten u wat op i.p.v. dat het u wat kost. Het tarief dat wij vragen is daarom niet het belangrijkste. De praktijk wijst namelijk uit dat we ons in bijna alle gevallen terugverdienen. Dus voor de prijs hoeft u het niet te laten!

  Stap 1 Kennismaking
  Na een inventarisatie weten we wat uw wensen zijn. Nu zijn wij in staat u optimaal te adviseren en te begeleiden naar uw droomhuis.

  Stap 2 Afspraken
  De afspraken die wij maken, worden vastgelegd.

  Stap 3 Bezichtigingen
  Wanneer er bezichtigingen volgen, gaat De Huizenplanner mee de woning bezichtigen.

  Stap 4 Onderhandeling
  De Huizenplanner voert de onderhandelingen met de verkopende partij. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen. Uw wensen ten aanzien van prijs, aanvaarding, ontbindende voorwaarden en bouwtechnische keuring worden centraal gesteld.

  Stap 5 Koopakte
  Bij overeenstemming wordt er een koopakte opgesteld. De Huizenplanner neemt deze uitvoerig met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Desgewenst wordt uw koopakte ingeschreven in het Kadaster.

  Stap 6 drie dagen bedenktijd

  Stap 7 Financiering
  Gedurende een aantal weken heeft u de tijd om uw financiering te regelen. Wij adviseren u vooraf om uw financiële plaatje in beeld te brengen, zodat u na de koop van uw droomhuis niet voor verassingen komt te staan.

  “De Huizenplanner” kan geen hypotheek voor u afsluiten, maar is wel kundig om u hierbij door te verwijzen naar een hypotheekadviseur.

  Stap 8 Overdracht woning
  Eindelijk is het zo ver! U kunt naar de notaris. Voordat we naar de notaris vertrekken, gaan we eerst de woning inspecteren. We controleren of de woning goed wordt afgeleverd conform de afspraken. Dit is het moment waarop de meterstanden worden genoteerd. Daarna gaan we met u naar de notaris en zien we er op toe dat alles wordt uitgevoerd, zoals is afgesproken.

  Stap 9 Nazorg
  U bent nu de gelukkige eigenaar van de woning. Uiteraard kunt u nog vragen hebben. Ook na de notaris laten we u niet in de kou staan! Voor De Huizenplanner is deze nazorg vanzelfsprekend en voor u betekent dit al vooraf een hele geruststelling!

 • Financieel advies

  Op aanvraag